Міжнародний екологічний конкурс “Смачно, корисно, барвисто”

Конкурси

Увага! Конкурс!

Умови проведення обласного етапу ІХ Міжнародного екологічного конкурсу «Смачно, корисно, барвисто»
Конкурс проводиться у таких вікових категоріях:
Друга вікова категорія учні 1 − 3 класів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці позашкільних навчальних закладів відповідного віку;
Третя вікова категорія учні 4 − 6 класів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці позашкільних навчальних закладів відповідного віку.
Загальні вимоги
1. Роботи мають бути виконані індивідуально.
2. Оцінюватися будуть лише роботи, виконані учасником самостійно, без використання Інтернету.
3. Роботи повинні мати «візитну картку»: на зворотному боці друкованими літерами слід вказати номінацію, назву роботи; прізвище, ім’я; вік автора; клас; повну назву, поштову адресу навчального закладу (область, район, місто/село), телефон, е-mail; прізвище, ім’я, по батькові педагога.
4. До кожної роботи слід додати заяву про згоду батьків чи законного опікуна на обробку персональних даних дитини.
5. Роботи, виконанні з недотриманням вимог, а також роботи, що містять орфографічні, стилістичні, морфологічні помилки, розглядатися не будуть.
6. Конкурсні роботи не рецензуються та не повертаються авторам.
7. На обласний етап конкурсу приймаються роботи лише переможців районних (міських) етапів (І місце в кожній номінації).
Номінації конкурсу
Для другої вікової категорії:
– мініатюра «Елітне здоров’я»;
– художні роботи «Підставка під тарілку», «Лялька з шухляди на кухні», «Кулінарна книга “Мій здоровий другий сніданок”»;
– вірш «Ода овочу».
Для третьої вікової категорії:
– мініатюра «Елітне здоров’я»;
– мультимедійна презентація «Прянощі на кухні»;
– художні роботи «Підставка під тарілку», «Мода на кухні», «Кулінарна книга “Мій здоровий обід”».
Вимоги до конкурсних робіт
1. Мініатюра «Елітне здоров’я». Прославляння здорового харчування. 1 аркуш формату А4, не більше 10 рядків, 14 шрифт Times New Roman, інтервал 1,5.
2. Вірш «Ода овочу» (хвала будь-якому обраному овочу). Максимальний обсяг 4 строфи по 4 рядки у кожній, 20 шрифт.
3. Мультимедійна презентація «Прянощі на кухні». Програми Power Point, Prezi; до 20 слайдів; тематика презентацій: використання прянощів у приготуванні страв, місцеві (регіональні) стави, прянощі моєї місцевості (опис, ілюстрації, використання в кулінарії).
4. Художні роботи для першої і другої вікових категорій:
«Підставка під тарілку» − формат А3, робота з твердого матеріалу (картон, пластик, корок тощо), оздоблена за допомогою довільної техніки виконання;
«Лялька з шухляди на кухні» − лялька «Кухар» або «Куховарка», виготовлена на основі дерев’яного кухонного приладдя (велика ложка, товкач, макогон тощо) з довільних матеріалів;
«Кулінарна книга “Мій здоровий другий сніданок”» − рецепт на 1 аркуші формату А3 вертикальної орієнтації, в якому мають бути відображені інгредієнти та спосіб приготування сніданку. Текст має бути написаний від руки або надрукований на принтері разом з малюнком (фотографією) готової страви.
При оцінюванні буде братися до уваги можлива допомога дорослих у виконанні робіт.
5. Художні роботи для третьої вікової категорії:
«Підставка під тарілку» − формат А3, робота з твердого матеріалу (картон, пластик, корок тощо), оздоблена за допомогою техніки декупаж;
«Мода на кухні» − комплект для кухаря (фартух і рукавичка), виготовлений із тканини відповідно до власних уподобань, фантазій. При оцінюванні буде братися до уваги можлива допомога дорослих у виконанні роботи.
«Кулінарна книга “Мій здоровий обід”» − рецепти страв обіду (суп, друга страва, десерт) на 3 аркушах формату А3 вертикально орієнтації, в яких мають бути відображені інгредієнти та способи приготування страв. Текст має бути написаний від руки або надрукований на принтері разом з малюнком (фотографією) готових страв.
Терміни проведення
На обласний етап конкурсу роботи надсилаються до 19 лютого 2016 року на адресу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю: вул. Августовська, 14-а, м. Суми, 40007.

Новини школи
Успішна участь в змаганнях з усного рахунку Міксіке

Завершився ІІІ  етап змагань з математичного усного рахунку Прангліміне в режимі онлайн на освітньому сайті «Міксіке». Серед 11220 учасників Національного чемпіонату 296 учнів 1-4 класів нашої школи спробували свої сили у боротьбі за перемогу.  Вітаємо з виходом до обласного фіналу змагань учнів та вчителів:    № Прізвище та ім’я учня/учениці Клас Вчитель 1 Ковальов …

Виховна діяльність
Вітання переможцям!

Вітаємо переможців І (міського) етапу обласного літературного конкурсу “Проба пера”!!! У номінації «Проза»  І місце отримала  – Салуян Марія (3-В клас, класовод Кулик Л.В.). ІІ місце – Гончарова Вікторія (3-В клас, класовод Кулик Л.В.). ІІІ місце – Фірсік Єва (3-Б клас, класовод Сухацька Н.М.), Власюк Анастасія, Самофал Софія (2-В клас, …

Новини школи
До уваги учнів та батьків!

Освітній процес з 11 по 24 січня на період локдауну відбуватиметься дистанційно у синхронному та асинхронному режимі. Розклад уроків у ІІ семестрі 2020/2021 н. р. дивіться за покликанням тут. Детальна інформація для кожного класу розміщено на блогах вчителів.