Міжнародний екологічний конкурс “Смачно, корисно, барвисто”

Конкурси

Увага! Конкурс!

Умови проведення обласного етапу ІХ Міжнародного екологічного конкурсу «Смачно, корисно, барвисто»
Конкурс проводиться у таких вікових категоріях:
Друга вікова категорія учні 1 − 3 класів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці позашкільних навчальних закладів відповідного віку;
Третя вікова категорія учні 4 − 6 класів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці позашкільних навчальних закладів відповідного віку.
Загальні вимоги
1. Роботи мають бути виконані індивідуально.
2. Оцінюватися будуть лише роботи, виконані учасником самостійно, без використання Інтернету.
3. Роботи повинні мати «візитну картку»: на зворотному боці друкованими літерами слід вказати номінацію, назву роботи; прізвище, ім’я; вік автора; клас; повну назву, поштову адресу навчального закладу (область, район, місто/село), телефон, е-mail; прізвище, ім’я, по батькові педагога.
4. До кожної роботи слід додати заяву про згоду батьків чи законного опікуна на обробку персональних даних дитини.
5. Роботи, виконанні з недотриманням вимог, а також роботи, що містять орфографічні, стилістичні, морфологічні помилки, розглядатися не будуть.
6. Конкурсні роботи не рецензуються та не повертаються авторам.
7. На обласний етап конкурсу приймаються роботи лише переможців районних (міських) етапів (І місце в кожній номінації).
Номінації конкурсу
Для другої вікової категорії:
– мініатюра «Елітне здоров’я»;
– художні роботи «Підставка під тарілку», «Лялька з шухляди на кухні», «Кулінарна книга “Мій здоровий другий сніданок”»;
– вірш «Ода овочу».
Для третьої вікової категорії:
– мініатюра «Елітне здоров’я»;
– мультимедійна презентація «Прянощі на кухні»;
– художні роботи «Підставка під тарілку», «Мода на кухні», «Кулінарна книга “Мій здоровий обід”».
Вимоги до конкурсних робіт
1. Мініатюра «Елітне здоров’я». Прославляння здорового харчування. 1 аркуш формату А4, не більше 10 рядків, 14 шрифт Times New Roman, інтервал 1,5.
2. Вірш «Ода овочу» (хвала будь-якому обраному овочу). Максимальний обсяг 4 строфи по 4 рядки у кожній, 20 шрифт.
3. Мультимедійна презентація «Прянощі на кухні». Програми Power Point, Prezi; до 20 слайдів; тематика презентацій: використання прянощів у приготуванні страв, місцеві (регіональні) стави, прянощі моєї місцевості (опис, ілюстрації, використання в кулінарії).
4. Художні роботи для першої і другої вікових категорій:
«Підставка під тарілку» − формат А3, робота з твердого матеріалу (картон, пластик, корок тощо), оздоблена за допомогою довільної техніки виконання;
«Лялька з шухляди на кухні» − лялька «Кухар» або «Куховарка», виготовлена на основі дерев’яного кухонного приладдя (велика ложка, товкач, макогон тощо) з довільних матеріалів;
«Кулінарна книга “Мій здоровий другий сніданок”» − рецепт на 1 аркуші формату А3 вертикальної орієнтації, в якому мають бути відображені інгредієнти та спосіб приготування сніданку. Текст має бути написаний від руки або надрукований на принтері разом з малюнком (фотографією) готової страви.
При оцінюванні буде братися до уваги можлива допомога дорослих у виконанні робіт.
5. Художні роботи для третьої вікової категорії:
«Підставка під тарілку» − формат А3, робота з твердого матеріалу (картон, пластик, корок тощо), оздоблена за допомогою техніки декупаж;
«Мода на кухні» − комплект для кухаря (фартух і рукавичка), виготовлений із тканини відповідно до власних уподобань, фантазій. При оцінюванні буде братися до уваги можлива допомога дорослих у виконанні роботи.
«Кулінарна книга “Мій здоровий обід”» − рецепти страв обіду (суп, друга страва, десерт) на 3 аркушах формату А3 вертикально орієнтації, в яких мають бути відображені інгредієнти та способи приготування страв. Текст має бути написаний від руки або надрукований на принтері разом з малюнком (фотографією) готових страв.
Терміни проведення
На обласний етап конкурсу роботи надсилаються до 19 лютого 2016 року на адресу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю: вул. Августовська, 14-а, м. Суми, 40007.

Коментарів немає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.

Виховна робота
День захисника України

День захисника́ України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.  На честь цього свята, 11-12.10.2018 року, в школі відбулися спортивно-розважальні заходи “Козацькі забави” у 3-В класі (класний керівник Осипенко Л.І.) та 3-Б класі (класний керівник Родінова О.В.). Хлопці позмагалися у спритності, швидкості, силі та розумі. …

Виховна робота
Дари Поліської землі

10.10.2018 року  учні нашої школи Дудка Валерія (4-А), Колотуша Ольга та Слободянюк Дарія (4-В) взяли участь у міському творчому конкурсі “Дари Поліської землі”, який відбувся на базі Станції юних натуралістів. Дівчатка представили композицію “У лісочку, на горбочку” та отримали грамоту за активну участь у конкурсі. Дякуємо за підготовку та підтримку …

Навчальна діяльність
Зустріч з волонтером

3 жовтня наш заклад відвідав волонтер з Єгипту Ахмед Хашем, який працював у минулому навчальному році за програмою GoCamp Afterschool. Учні зустріли іноземного гостя як давнього друга. Протягом трьох днів відбувалося спілкування англійською мовою під час уроків та на перервах.